prywatność
Krótka wersja: Zachowaj tylko minimalne informacje, aby ta rzecz działała, nie sprzedawaj jej, nie przekazuj jej stronie trzeciej i możesz poprosić o jej usunięcie w dowolnym momencie.
Co zostało uratowane
- Twój adres e-mail oraz imię i nazwisko oraz adres zdjęcia profilowego, które Google podał Ci podczas logowania się w Google. Służy do rozpoznawania, kim jesteś.
- Twoje odpowiedzi i komentarze.
- Impreza, do której dzwonisz: czas, miasto, lokalizacja, instrukcje. Pełny adres jest widoczny tylko dla tych, którzy się zarejestrowali.
- Twoja historia rejestracji, i przesłane zdjęcia.
- Sesja logowania (plik cookie) i przetłumaczony tekst, który jest przechowywany w pamięci podręcznej, aby nie wywołać wielokrotnego interfejsu tłumaczenia.
Nic nie zostało uratowane
- Brak hasła - ta strona w ogóle nie wymaga hasła.
- Nie ma informacji o płatnościach. Nie ma tu żadnych opłat.
- Brak śledzenia reklam, brak skryptów analitycznych stron trzecich, brak pikseli.
Gdzie to istnieje
Dane są szyfrowane do transmisji i przechowywania w niezależnej bazie danych na serwerach Amazon Web Services zlokalizowanych w północnej Wirginii (us-East-1). Zdjęcie znajduje się w prywatnym wiadrze do przechowywania, a adres, na którym oglądano obraz, jest podpisywany za każdym razem i wygasa na godzinę.
Używane są tylko trzy strony trzecie: Google (gdy zdecydujesz się zalogować) i Amazon Web Services (hosting, baza danych, kody weryfikacyjne e-mail, tłumaczenie). Nikt inny.
Jak usunąć
Napisz list do anwangpeng@gmail.com, usuń go, gdy tylko to powiesz, nie pytając dlaczego. Usuń wszystkie zwołane strony, a ci, którzy się zarejestrują, zobaczą, że jedna zniknęła.